В Рівне їдуть Ірванець і Малкович

09.09.2015 23:35   Джерело: http://takeinfo.net/news/view/u_rivne_dut_Irvanets_ta_malkovich
Опубліковано : Новини Рівненщини

14 вересня організація “Література.РВ” запрошує всіх на зустріч із Олександром Ірванцем та Іваном Малковичем. Письменники навідають Рівне з нагоди виходу нової поетичної збірки Олександра Ірванця у видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га». У програмі вечору передбачається презентація книги, читання віршів та спілкування з аудиторією. Іван Малкович представить також поетичну серію видавництва. Захід пройде на малій сцені драмтеатру. Початок о 18:30.

 

Цьогоріч до Форуму Видавців у видавництві «Абабагаламага» вийшла збірка віршів рівненського письменника Олександра Ірванця. Назвали книгу «Санітарочка Рая» з посиланням на один із найвідоміших віршів метра «Травнева балада».

 

До Рівного організатори заходу - «Література.РВ», запросили і видавця Івана Малковича, який представить глядачам дорослу поетичну серію видавництва.

 

Це вже стало доброю традицією для Ірванця – приїжджати до Рівного й представляти чи то власну збірку віршів, чи то переклади відразу після Форуму Видавців у Львові.

Іван Малкович же тільки вдруге буде у Рівному на запрошення «Літератури.РВ».

Нагадаємо, що у 2013 році у Рівному відбувся творчий вечір одного із найуспішніших видавців України.

 

Цього разу Іван Малкович та Олександр Ірванець балакатимуть про поезію, нові книги видавництва, дадуть відповіді на питання глядачів та, звичайно, почитають вірші.

Наприкінці зустрічі можна буде придбати збірку «Санітарочка Рая» та інші книги від «Абабагаламага», а також  взяти автографи у письменників.

 

Вхід на вечір вільний за умови реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1IMiqYXj9IkAsBqqrgvlyKy-Dcwr_zKCAuGW6kjpyysQ/viewform

Дізнатися більше та почути поетичні голоси Олександра Ірванця та Івана Малковича можна буде 14 вересня о 18:30 на малій сцені Драмтеатру Рівного.

Дата: 14 вересня 2015 року

Час початку: 18:30

Місце зустрічі: Драмтеатр, мала сцена

Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)

Організатори заходу: МГО “Література.РВ”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://takeinfo.net/news/view/u_rivne_dut_Irvanets_ta_malkovich