В Рівне запускають "Карусєлі"

25.10.2015 13:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

У Рівному близько 2 годин тому на ДВК №12, яка знаходиться за адресою Боярка, 14 (дитячий садок №7) затримали виборця, який виносив бюлетень.Порушника вдалося помітити спостерігачу від ПП ПРОГРЕС, який і повідомив про ситауцію у штаб. На місце відразу виїхала оперативна група партії на чолі із юристом Юлією Сокаль. Про це, в свою чергу було повідомлено громадську мережу ОПОРА та викликано міліцію.

«Героя» звати Рижук Анатолій. Наразі чоловіка забрали представники правоохоронних органів для вияснення деталей. Цікаво, що міліціонер, який знаходився на дільниці, не бачив підстав для затримки громадянина. Нажаль, вияснити щось конкретне у пана Рижука нікому не вдалося: для кого і за скільки він виносив дані бюлетені- невідомо. Нагадаємо, що це дуже схоже на стару добре відому брудну технологію фальсифікації виборів, коли пусті бюлетені виносяться та заповнюються за межами дільниці у підходящому для фальсифікатора варіанті, а далі проносяться наступним порушником і докидаються в урну.

Слідкуйте за оновленнями, і ми повідомимо вас про подальший перебіг подій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews