Вечірнє ДТП на Соборній

10.08.2016 09:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Вчора ввечері близько 20:00 навпроти колишнього кафе Сніжинка зіткнулись елітна іномарка та карета швидкої допомоги.

На місце події відразу прибув патруль поліції, а також,скроріше за все, колишній працівник ДАЇ. Найбільше дісталось позашляховику BMW X6, що рухався по Соборній у напрямку Луцького кільця- у нього сильно понівечена передня частина та постріляли подушки безпеки. Швидка теж отримала значне пошкодження з водійського боку. До прибуття кореспондента RvNews.Rv.ua на місце, номерні таблички з БМВ вже були зняті, а, ймовірно, власник авто забирав із салону власні речі. Поліція аварію не коментає, проте очевидці говорять, що винуватцем є радше за все швидка- автомобіль швидкої попередньо тривалий час стояв на автобусній зупинці на "аварійці", а потім вирішив виїхатина вулицю.

Невідомо, чи швидка просто виїзджала з карману, чи взагалі хотіла розвернутись і поїхати у протилежному напрямі. Зрозуміло, що під час маневру водій швидкої не вгледів БМВ і повпністю перекрив йому рух по двох полосах.

Постраждалих у аварії нема. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews