«Вересу» із зони АТО прислали подарунок

15.12.2015 08:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Бійці 40-ї артилерійської бригади, що нині під Маріуполем, передали керівництву народного клубу "Верес" український прапор з власноруч намальованими на ньому клубними символами.

верес

До Рівного стяг привезли громадський активіст Зураб Кантарія, який перебував у Маріуполі задля підтримки своїх однопартійців на виборах, та артилерист Володимир Міщук, що приїхав у Клевань у дводенну відпустку.

— Мені пощастило побувати на одній з домашніх ігор "Вереса". Дуже сподобалось, коли фани кричали "Слава воїнам АТО!", — розповів артилерист Володимир Міщук. — Це дуже приємно було і просто захотілося віддячити.

Володимир Міщук передав український прапор від бійців 40-ї артилерійської бригади генеральному директору НК "Верес". Зараз у клубі думають над створенням міні-музею НК "Верес". Тож обіцяють, що цей прапор стане почесним його експонатом, повідомляє прес-служба клубу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews