ВОДІЙ РІВНЕНСЬКОГО ТРОЛЕЙБУСА ВДАВСЯ ДО ХАМСТВА

04.11.2015 22:11   Джерело: charivne.info
Опубліковано : Семен Палій

Сьогодні вранці водій тролейбуса, який рухався за маршрутом №10, вдався до грубощів стосовно пасажирів. 

Як повідомляє дописувач "Типового Рівне", тролейбус рухався із зупинки "Автовокзал" на великій швидкості і тим спричинив небезпеку створення ДТП. 

Доїхавши на зупинку "12 школа", водій керуючи тролейбусом розмовляв голосно по телефону та сказав комусь, що в нього не роблять передні двері. Після цього,він доїхав на зупинку, повернувся в салон, та сказав : - Виходимо, тролейбус далі не їде! Люди обурились, і почали виходити. Одна жіночка промовила : - "То навіщо вам передні двері, можна їх і не відкривати." Почувши цю репліку, водій виглянув із свого робочого місця та прокричав : - "Хто там такий умний? Іди сюда, той хто це сказав!"  Жіночка підійшла до нього, і сказала, що це вона промовила. На що у відповідь почула : - "то йди їдь на маршрутці, а не розказуєш мені тут. Умні всі стали!" . Жінка обурилась і вийшла, - йдеться у повідомленні. 

Однак чоловік у відповідь почув нецензурну лайку. 

 - Я був шокований такою відповіддю та ще раз звернувся до водія. Мовляв, Ви як дозволяєте собі розмовляти з пасажирами? Проте у відповідь прозвучало те ж саме. 

Коли автор повідомлення намагався сфотографувати водія, той накинувся на нього, вихопив телефон і намагався його зламати, погрожуючи фізичною розправою. Далі, за словами учасника пригоди, чоловік поводився зовсім неадекватно. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info