Як турки москалів перехитрили

01.12.2015 09:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Красави, знайшли спосіб і привід закрити протоки Босфор і Дарданелли для проходження російських кораблів і суден без особливих міжнародних правових заморочок.

Туреччина розпочала військові навчання ВМС країни і берегової охорони в Мармуровому морі, розташованому між протоками Босфор і Дарданелли. Одне із завдань цих навчань - відпрацювання військової операції з блокування Босфору.

Пред'явити претензії турецькій стороні в даній ситуації Росія не може. Навчання військового флоту Туреччини носять «антитерористичний характер». Окрім того тренування націлені на боротьбу з нелегальними мігрантама, а також проходять під соусом рятувальних операцій в акваторії Мармурового моря.

Наслідки такого трюку всім зрозумілі. Якщо Туреччина блокує Босфор на довго, то це означає автоматичне блокування російського флоту, який базується на захопленому росіянами півострові Крим. Чорноморський флот Росії стає бездіяльним, а сам півострів виявиться повністю відрізаним від цивілізованого світу.

Круто, ні? Вован, получай нову звіздюліну


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews