Який транспорт цікавить злодіїв на Рівненщині?

14.09.2015 13:34   Джерело: Рівне інформаційне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


За вихідні до чергових частин міліції Рівненщини надійшло 729 повідомлень, з яких 130 кваліфіковано як кримінальні правопорушення. Мешканці зверталися 64 рази, аби повідомити про скоєння крадіжок. Почастішали випадки викрадень транспорту громадян.

 

Про деякі з них від прес-служби УМВС Рівненщини:

 

— Правоохоронці встановили, що крадіжку мопеду з гаражного приміщення 54-річного жителя села Жорнів Дубенського району скоїв 17-річний місцевий мешканець. Проводиться досудове розслідування.

 

—В ході проведення оперативно розшукових заходів Костопільські правоохоронці встановили, що крадіжку велосипеду, що належить 48-річному місцевому мешканцю, скоїв 28-річний житель Костополя. Двоколісний транспортний засіб правоохоронці вилучили та повернули власнику. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу україни ведеться досудове розслідування.

 

— До міліції звернулась 35-річна мешканка Кузнецовська та повідомила, що з будинку, шляхом вільного доступу невідома особа викрала її велосипед. Оперативники карного розшуку міськвідділу встановили, що крадіжку скоїв 30-річний місцевий мешканець. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне інформаційне