З першого вересня рівненська влада буде будувати де захоче

30.08.2015 10:38   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


З 1 вересня Державну архітектурно-будівельну інспекцію буде фактично передано на місця. Про це повідомляє інтернет-сайт "Економічна правда" з посиланням на заяву віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубко під час зустрічі з представниками територіальних громад у суботу.

 

"З 1 вересня вже вводиться передача Державної архітектурно-будівельної інспекції на місця, до органів місцевого самоврядування. І ви можете на місцях визначати, де будувати, хто будуватиме, як вводити в експлуатацію, яким чином залучати кошти", - сказав Зубко.

 

Він також поінформував, що наразі знаходиться на обговоренні проект закону про передачу повноважень щодо розпорядження земельними ресурсами до органів місцевого самоврядування.

 

Так, якщо раніше місцеві органи розпоряджалися своєю землею лише в межах населеного пункту, то відтепер у межах об'єднаної громади пропонується розпоряджатися землею як інвестиційним ресурсом. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ