Заклик від Сили Людей

06.11.2015 22:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Рівненська міська організація політичної партії «Сила людей» закликає виборців взяти участь у голосуванні в другому турі виборів міського голови Рівного та проголосувати за зміну чинної влади.
Таку заяву зробили представники цієї політичної сили в ході прес-конференції 5 листопада 2015 р. у медіа-центрі ERVE.UA: кандидат на посаду міського голови Рівного Зураб Кантарія, перший номер партійного списку на виборах до міської ради Сергій Пінчук та голова міської парторганізації Олександр Рудик.
Також Зураб Кантарія розповів про успіхи політичної партії «Сила Людей» на місцевих виборах в Україні. Так, представники Сили Людей працюватимуть у 62 радах усіх рівнів в тому числі 35 міських, 11 районних, 9 районних в містах, 4 сільські ради, в 20 областях України. Загальна кількість обраних депутатів – понад 170 осіб. Сила Людей також виборола 5 посад міських та сільських голів, серед яких дві найбільші громади – Тростянець (Сумська обл.) та Чортків (Тернопільська обл.)
У Рівненській області партія також отримала значну підтримку виборців на місцевих виборах. Найкращий результат було досягнуто в м. Кузнецовськ, де Силі Людей довірили свої голоси понад 14 % виборців, тож інтереси громади у міській раді представлятимуть 6 представників цієї політичної сили.
У місті Рівне більше 5 % виборців проголосували за кандидата на посаду міського голови від Сили Людей Зураба Кантарію, а команда кандидатів у депутати до Рівненської міської ради набрала майже 4 % голосів виборців. Близько 2 % виборців проголосували за представників Сили Людей на виборах депутатів до обласної ради. Такі результати не забезпечили проходження кандидатів від партії до представницьких органів влади, але свідчать про високий рівень підтримки нової політичної сили з боку громадян.
Партія «Сила Людей» дякує виборцям за довіру і сподівається на подальшу підтримку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews