Замах на співвласника ВЕРЕСА.

30.08.2016 09:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Троє чоловіків, що загинули сьогодні внаслідок вибуху автомобіля у селі Старе Село біля Львова, були охоронцями Богдана Копитка, фактичного власника ПАТ «Львівський холодокомбінат» і співвласника рівненського "Вереса".

Про це Гал-інфо повідомили в правоохоронних органах.

 За однією версією, було три авто, за іншою — два. Автомобіль, що його підірвали, їхав першим. У ньому було четверо осіб. Три охоронці та один водій.

 Один охоронець вижив. Після вибуху жертв дострілювали з автомата. На місця злочину знайшли зо два ріжки гільз.

 Чоловік, що вижив після вибуху, сховався за підбите авто. Кулі його не дістали.

 У другому автомобілі, за інформацією джерела, був Богдан Копитко. Це авто не спинилось.

 Скоріш за все, вибухнув фугас чи міна, які були закладені у дорогу. На користь цієї версії, зокрема, свідчить те, що на місці злочину утворилась велика вирва.

 Знову ж таки, за оперативною інформацією, вибух був керований за допомогою дротів.

 Нагадаємо, що ПАТ «Львівський холодокомбінат», більш відомий за торговою маркою «Лімо», став співвласником ТзОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне» зі статутним капіталом 500 тисяч гривень ще у квітні цього року.

 61% (305 тисяч) належить ПАТ «Лівівський холодокомбінат» і 39% (195 тисяч) Громадській спілці «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews