Жертвою ДТП біля Любліна виявилась жителька Млинова

08.06.2016 09:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Неподалік польського міста Люблін, на трасі у напрямку Варшави розбився мікроавтобус "Фіат", зареєстрований в рівненській області. В результаті ДТП троє людей загинуло та п’ятеро отримали травми.

Як повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" депутат Рівнеради Роман Яворський, серед загиблих була мешканка Млинова Тетяна Мазуркевич. Сиротами залишились двоє дітей: п’яти та п’ятнадцяти років.

Жінка їхала на заробітки, а тепер рідні та близькі шукають кошти для транспортування тіля загиблої жінки на Батьківщину. Як розповів депутат, за допомогою звернулись до керівництва області. Зокрема до голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка та його заступниці – Світлани Богатирчук-Кривко.

Ось пост Романа на сторінці Facebook;
14 hours ago

Неабияк засмутила новина про недільну аварію неподалік Любліна, у якій загинули та травмувались жителі Рівненщини. Подробиці - шокували. Виявилось, що загинула у ній і моя однокласниця Тетяна Мазуркевич з чоловіком. Вони з Млинова. Сиротами залишилося двоє діток – 9 та 15 років. Їхали на заробітки… Просто немає слів…
Однокласники збирають допомогу. Я звернувся і до голови Рівненської ОДА Олексій Муляренко та до заступниці голови Світлана Богатирчук-Кривко аби допомогли у фінансуванні перевезення тіл з Польщі.
Завтра їду у Млинів та матиму додаткову інформацію, яка ще допомога потрібна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews