Оженин: стали відомі деталі страшної трагедії на залізниці

23.12.2017 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 22 грудня, матір та троє синів близько шостої ранку поспішали на потяг, що прямував до Києва. Двоє братів встигли перебігти колії, а матір із середнім сином потрапили під потяг. Про це вже повідомляло місцеве джерело –  Острог. Район, нині це ж джерело повідомляє про подробиці трагедії, надані відділом комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото Район.Острог

Того ранку сім’я з села Білашів прокинулася дуже рано: збиралися у Київ до родичів на якусь родинну подію. 55-річний чоловік привіз автомобілем до залізничної станції «Острог», що у селі Оженин свою 53-річну дружину та трьох синів: 25-ти, 17-ти та 9-ти років. Вони дуже спізнювалися, боялися, що не встигнуть на потяг,  тож коли помітили потяг, кинулися перебігати колії, аби встигнути на нього. Старший та наймолодший сини встигли перетнути колії, а ось матір такої спритності не мала – затрималася. Це помітив 17-річний син, який кинувся їй допомогти. Проте жінка таки потрапила під потяг і від отриманих травм загинула на місці події на очах у переляканих синів.

Постраждав і син, який кинувся на поміч матері. 17-річного юнака госпіталізували у хірургічне відділення Острозької центральної районної лікарні. Медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму живота та розрив селезінки. Нині потерпілого вже прооперували, проте його стан залишається тяжким і родина потребує матеріальної допомоги на його лікування.

null
 Фото Район.Острог

За фактом порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель людини, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до громадян бути максимально обережними, перетинаючи залізничні колії та перебуваючи поблизу них. Адже людське життя – то найдорожче і краще не встигнути на потяг, аніж втратити життя чи здоров’я.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews