Покладений за новітніми технологіями асфальт у Здолбунові зійшов за два тижні (Фото)

01.02.2018 13:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Асфальт «Рокфальт», яким відремонтували дорожнє покриття на одній з вулиць Здолбунова  ще 17 січня, вже зійшов. Світлини із свіжовимитим асфальтом розмістила у себе на сторінці місцева активістка та журналістка Ольга Ферар.

"В Здолбунові 17 січня КП «Здолбунівське» латали одну з вулиць новітнім еволюційно-прогресивним методом. Не чайничком зі смолою, а тєхнАлогія. Закинув в яму, притоптав і квітка. І ще тисяча переваг.
Менше місяця пройшло. Гроші змило. Журбинка", - пише Ольга.

 Два тижні тому прес-служба Здолбунівської міської ради повідомила, що працівники КП «Здолбунівське» освоюють нові технології ямкового ремонту дорожнього покриття - «Холодний асфальт РОКФАЛЬТ». 

«Холодний асфальт РОКФАЛЬТ» - всепогодна асфальтобетонна суміш для ремонту доріг. Дана суміш рекомендована для ям глибиною від 3 до 5 см. Температура застосування - від -20° до +40° С.

Як переконували у міськраді, "перевага такого методу - дорогою можна користуватися відразу після ремонту". Проте асфальт не протримався і двох тижнів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews