Поляки змінили умови працевлаштування для українців

13.12.2016 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

До уваги жителів Рівненщини, що їздять працювати у Польщу: зміняться правила працевлаштування українців. З початку 2017 року у Польщі зміняться правила працевлаштування для українців. Замість заяв працедавців про роботу будуть дозволи міських органів, повідомляє Інформаційний портал м. Дубно, посилаючись на Hromadske.

 

Голова Польсько-української господарчої палати Яцек Пєхота пояснив, що нинішні проблеми пов’язані з тим, що бажаючи спростити процедуру працевлаштування сусідів зі східного кордону, у Польщі діють надмірні спрощення. За його словами, заяви не реєструють на центральному рівні, а це ускладнює їхню перевірку.

Також Пєхота додав, що з 2017 року заяви замінять на дозволи, що видаватимуть бюро праці. Їх видаватимуть автоматично, але завдяки реєстрації, їхню вірогідність буде простіше перевірити. При цьому він визнав, що існує ризик того, що бюро праці не встигатимуть з перевіркою заяв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews