У Рівному фінішував Чемпіонат України з боксу

22.05.2017 12:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Впродовж тижня кращі юні боксери усієї України на рингах нашого міста боролися за чемпіонство. Змагалися юнаки 1999-2000 років народження. Про це пише спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

Головним акордом змагань стали фінальні поєдинки змагань 21 травня. 20 кращих боксерів у 10 вагових категоріях визначали між собою хто кращий.

Відзначилися у ринзі і боксери Рівненщини. У підсумку, Андрій Огородник став срібним призером Чемпіонату, а Павло Зосімов із Вараша здобув бронзу. Обидва боксери билися у вазі 52 кг.

-Підсумком змагань всі задоволені. І рівненські спортсмени з призовими місцями. Трохи не пощастило нам у початковому жеребу. Але ми справилися. Загалом турнір відбувся на достойному рівні. І гостям Рівне сподобалося, - прокоментував очільник обласної федерації боксу Володимир Соколовський.

Чемпіонат України був відбірковим до Чемпіонату Європи.  Кістяк команди практично зберігся і топові боксери тримаються на вершині ще з 2013 року. Загалом, старший тренер молодіжної збірної Олег Малованюк результатом задоволений.

-Як ми виступатимемо на міжнародних турнірах загадувати не буду. Загалом, склад сформований сильний, - розповів Олег Малованюк.

Тож, вболівальники боксу можуть чекати вже перемог міжнародного ґатунку від наших спортсменів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews