На святі в Рівненському обласному ліцеї побував очільник області Олексій Муляренко

27.05.2017 13:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Відбулося свято останнього дзвоника – веселе, урочисте й трохи сумне для випускників шкіл.В цей день вся Україна цвіте вишиванками. Стало гарною традицією, що учні приходять на святкову "лінійку" в національних строях.

На святі в Рівненському обласному ліцеї побував очільник області Олексій Муляренко разом зі своєю заступницею Світланою Богатирчук-Кривко.

null
 
null
 
 
Урочиста мить: звучить гімн України...
 

– Сьогодні, мав чудову нагоду привітати зі святом останнього дзвоника учнів, педагогів та випускників Рівненського обласного ліцею. Цей навчальний заклад є одниміз найкращих у Рівненській області. Цьогоріч декілька десятків вихованців РОЛу стали переможцями і призерами різноманітних обласних та Всеукраїнських олімпіад, престижних наукових конкурсів, – написав він на своїй сторінці у Фейсбук – Учнівському, педагогічному та батьківському колективам РОЛу бажаю віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, доброго здоров’я і миру у Ваших домівках.

null

Під материнськими рушниками - у нове життя...

null

Щасливі й піднесені і випускники, й педагоги та гості...

null

Обласний очільник разом з директором Рівненського обласного ліцею Наталією Сосюк вручають грамоти кращим учням

null

Патріотичні кульки в небо - це на щастя й успіх!

 Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко написав на своїй сторінці у ФБ ще й про те, як обласна влада дбає про кращий навчальний заклад області. Так, для покращення матеріально-технічної бази цього закладу із обласного бюджету у 2017 році виділено на капітальні видатки – 2 572 300 гривень. В тому числі, на капітальний ремонт з утепленням фасаду – 2 452 300 грн. та на придбання основних засобів – 120 000 грн.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews