Кращим екіпажам – шаблі, кращому патрульному – бунчук, щит – другій роті… А Сергію Мерчуку – медаль

29.05.2017 09:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Наприкінці кожного місяця в Управлінні патрульної поліції Рівного відбувається традиційне відзначення кращого патрульного, кращого екіпажу та кращої роти місяця. Таку традицію рівненські патрульні започаткували під час відзначення річниці своєї служби.

Тож кращим патрульним травня став та отримав перехідний бунчук як символ першості, лейтенант поліції Бас Ігор. Найкращий екіпаж травня — лейтенант поліції Андрій Мирончук та лейтенант поліції Сергій Онищук — відзначили шаблями. Найкращою вдруге визнали роботу 2 роти, тому символічний щит знову залишився у них.

null

На урочистостях були присутні Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон та прес секретар Рівненської єпархії отець Василь Рудніцкий. Архієпископ Іларіон звернувся з вітальним словом до патрульних, побажав успіхів та наснаги в несенні служби. Священослужителі звершили молебень, після якого владика окропив патрульних освяченою водою.

На завершення архієпископ Іларіон відзначив начальника Управління патрульної поліції Рівного, Сергія Мерчука медаллю "За жертовність та любов до України".

null
 
null
 

Про це повідомила Поліція Рівного на своїй сторінці У Фейсбук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews