Центр розвитку місцевого самоврядування запрацював на Рівненщині

30.05.2017 08:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

А відкривали його рівненські владці – голова обласної ради Микола Драганчук та голова ОДА Олексій Муляренко – спільно з іноземними представниками програми «U-LEAD» – керівницею відділу секторальної децентралізації Анною Фішер і Міхалом Кубішем із Польщі.

– Відкриття Центру розвитку місцевого самоврядування – це знакова подія для всієї Рівненщини, бо ключова позиція перетворень у країні – об'єднані територіальні громади, а також органи самоврядності, – сказав під час відкриття Центру розвитку місцевого самоврядування Микола Драганчук. – Наше завдання створити такі умови, щоб шлях вирішення проблем на місцях був максимально коротким і легким.

Водночас голова облради відмітив, що реформа місцевого самоврядування вимагає фахових виконавців, їх глибокого розуміння суті реформування. Тому підтримка іноземних партнерів у цих процесах є надзвичайно важливою.

– Як голова обласної ради, я дуже зацікавлений, щоб Рівненщина була сильним регіоном, а місцеві громади стали економічно розвиненими, потужними, – підкреслив Микола Драганчук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews