У Рівному відбувся турнір «Крок до зірок» – танці, емоції, жага перемог

05.06.2017 12:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Неймовірний майстер-клас від зірок спортивно-бальних танців України Григорія Голоднова та Олександри Буракової розпочався о 18-тій годині, а за тим учасники турніру вітали  виступ відомого виконавця, учасника «Голосу країни» Миколи Бобрика.

null

Цим заходом ми своєрідно підсумовуємо річний навчальний процес усіх тих, хто займається спортивно-бальними танцями. Чекаємо учасників зі всієї України, - розповідає організаторка заходу Віталія Алєксєєва. - Приємно, що останнім часом Рівне стає своєрідною танцювальною столицею країни, адже проводиться чимало хореографічних заходів, фестивалів та конкурсів. Серед усіх зареєстрованих – найменша цьогоріч – трирічна учасниця з Рівного.

Змагання проводилося у кілька етапів. У першому відділенні танцювали учасники категорії дітки, що навчаються 2–3 рік, в другому — дебютанти, наймолодші діти, які тільки почали займатися танцями.

Третє і четверте відділення — дорослі танцюристи, що танцюють 4–5, 10–15 років. Традиційно змагання з бальних танців поділяються на дві програми: стандартну і латиноамериканську, до кожної з яких входять по п'ять танців: вальс, віденський вальс, фокстрот, квікстеп та танго до стандартної програми, самба, румба, ча-ча-ча, пасадобль та джайв  до латиноамериканської програми. Перед кожним відділенням є проба паркету, на якій пари мають можливість подивитись де їм краще стати, як розвернути композицію, щоб правильно виконати всі фігури.

Захід організував ГО «Алєкса Спорт Данс» за сприяння управління культури і туризму, управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради та в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews