У Рівному намічаються грандіозні гонки

09.06.2017 14:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марія Соколенко

Шалену швидкість, напружені нерви та вибух емоцій – cаме такі відчуття обіцяють своїм вболівальникам організатори третього етапу Міжнародної Ліги Спідвею SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP, які пройдуть у Рівному.

Перший етап відбувся у місті Дебрецен в Угорщині, де наша команда стала переможцем у командному заліку. Також рівненський гонщик Станіслав Мельничук здобув перемогу в особистому заліку. Уже у Свентохловіце ми поступилися – посіли друге місце. І найкращим серед українських учасників був Андрій Кобрин – четверте місце, – розповідає  керівник "Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею" Сергій Головня. 

Змагання зі спідвею на рівненському мототреці триватимуть два дні – 10 та 11 червня. Спортсмени виступатимуть у командних та особистих гонках. Участь візьмуть спідвеїсти із п’яти країн. Зокрема, з Угорщини, Польщі, Чехії, Словаччини та України. Оскільки, Міжнародна Ліга Спідвею SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP проводиться вперше, то з часом, зазначають організатори, вони сподіваються, що команд буде значно більше. 

 – Якщо ця Ліга Спідвею матиме перспективу, то я думаю, що вона буде розширюватися. Зокрема, різними командами із інших країн. Можливо, наш захід стане альтернативою Польській Лізі, – говорить тренер Рівненського міського спортивно-технічного клубу Віктор Гайдим.

 Брати участь у гонках буде і знаний вже спідвеїст Максим Росощук. Спортсмен хоче повернутися до активних виступів. 

– Постараюсь довести, що повернувся не даремно. Завдяки клубу є можливість виступати, є на чому. Хороша техніка. Якраз зараз займаємося підготовкою до змагань, – говорить Максим Росощук.   

Нагадаємо, що Ліга Спідвею у Рівному пройде 10 та 11 червня. Початок о 17:00. Квиток на два дні коштує 100 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews