На Гощанщині розбився планер. Загинули інструктор і дівчина

11.06.2017 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Трагедія сталася вчора, 10 червня, після обіду. Планер з двома людьми на борту впав неподалік села Пустомити Гощанського району. Як зясувалося згодом, загинули інструктор з польотів Микола Ковальчук та дівчина-початківець, яка вирішила вивчати планерний спорт.

Як повідомляє газета «Рівне вечірнє», планер злетів із аеродрому «Воронів», що в однойменному селі на Гощанщині. Олексій Кособуцький, який керує аеродромом, – у гнітючому стані й поки що нікому не зрозуміло, що спричинило трагедію.

Підозрюємо, що інструктору стало зле. Проблеми з планером навряд чи могли виникнути, – припускає Олексій Кособуцький. – Микола Ковальчук літав все життя, багато літ був членом авіаклубу й досвідченішого інструктора, як він важко знайти.

– Травми, отримані внаслідок падіння з висоти – несумісні з життям, – повідомив головний лікар обласного центру екстреної меддопомоги Андрій Бортнік. – І у чоловіка, й у дівчини, були множинні переломи та значна крововтрата.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews