На Рівненщині проведуть 10 масштабних велопробігів

11.06.2017 18:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Рівненщина може стати велостолицею України. Лише цьогоріч в області заплановано провести 10 масштабних велопробігів. Про це пишуть на сайті Рівненської ОДА.

Так, місяць тому понад 1000 велосипедистів з Рівного та сусідніх населених пунктів взяли участь у велопробігу з нагоди Дня Європи. Учасники II Рівненського велопробігу проїхали понад десятикілометровий шлях із 30-ма прапорами країн-членів ЄвроСоюзу, стягамиЄС та України.

 Вже 10 червня у Рівному стартував веломарафон протяжністю 300 км – «Бревет 300км». Марштрут охоплює три області – Рівненська, Волинська та Тернопільська (Рівне - Дядьковичі - Пересопниця - Луцьк - Дубно - Смига - Кременець - Шумськ - Мости - Здолбунів - Рівне).

Триває реєстрація на липневу дводенну «Велику пригоду у Дермансько-Острозькому національному природному парку». Організатори підготували два маршрути – для велосипедистів і пішоходів. На учасників подорожі чекають найцікавіші об’єкти національного парку (урочище Пекло, Новомалинський замок, Зіньків камінь, Будеразьке городище тощо). 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews