Унікальний конкурс для малюків до року відбувся вчора у Рівному

12.06.2017 08:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

        День Батька у Рівному шанують, як і день матері. В цей день люди родинами з дітьми йдуть до парку Тараса Шевченка, де для всякого віку дітей з участю чи присутністю батьків рівненські активісти разом міським управлінням сім'ї молоді та спорту організовують музичні та спортивні програми, веселі конкурси.

null
Виставка дитячих малюнків
null
Дитина намалювала тата...

Вчора малі рівняни демонстрували свої таланти перед своїми батьками та усім містом всебічно – і малювали, і співали й танцювали, і змагалися у спортивних турнірах, починаючи від наймолодших, хто ще й ходити не вміє.

null
Веселі повзуни на старті

Найбільший інтерес у публіки викликали змагання малюків віком до року «Веселі повзуни», у якому взяли участь 20 малят та були щедро нагороджені дитячими іграшками, відзнаками та сертифікатами на придбання дитячого одягу в магазині «Ляля».

null
Подарунки та відзнаки фіналістам 

Діти від 3 до 6 років змагалися у конкурсі «Великі перегони» на трьохколісних та двоколісних велосипедах.

null
Перше в житті інтерв'ю...

Неабиякий інтерес учасників свята викликав конкурс дитячих малюнків на асфальті та виставка дитячих малюнків, зроблених напередодні свята, на яких діти зобразили своїх батьків. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews