Приголомшливий бенефіс влаштували для рівнян випускники Школи сучасної хореографії

12.06.2017 13:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

Ця школа діє у Рівненському Палаці дітей та молоді. Її випускники вчорашнього недільного вечора закружляли у вихорі своєї віртуозності й майстерності всю дощенту переповнену залу молодіжного Палацу.

Вони, 16 випускників, йшли до цьогорічного 11 червня 10 років! Їм було по 6-7 років, коли батьки привели їх у ПДМ вчитися танцювати в сучасних ритмах.

null
Випускники школи сучасної хореографії ПДМ. Фото надане Оленою Додчук 

За ці роки багато пережито: були сльози невдач, і сльози щастя, фізичні травми і душевні переживання, розчарування й успіхи, образи й міцна дружба. Але ніколи не було зради своєму покликанню – підкорювати сцену танцем. Вони стверджують, що танцюють, бо це є їхньою духовною потребою, найціннішим і найцікавішим захопленням у житті.

null
Олена Додчук. Фото Галини Данильчук

І всі ці роки з ними їхній вчитель, наставниця і щирий друг – хореограф Олена Додчук. Сьогоднішній бенефіс для неї особлива подія в житті, до якої вона йшла десять років, віддаючи увесь свій професійний і материнський потенціал дітям, які від перших невмілих кроків на старті сьогодні з мають гідний фініш – з успіхом виступають на великих сценах країни.

Кожен танець, кожна композиція, кожен вихід танцівників на сцену був яскравим дійством. Музика, рухи тіл, магічна дія світла викликали у глядачів шквал позитивних емоцій, а оплески практично не вщухали.

null
Танцювальне шоу в ПДМ. Фото автора

Бенефіс пройшов неймовірно динамічно. Яскраві костюми, акробатичні елементи, жартівливі композиції, ліричні пластичні рухи танцівниць і відеоісторія з життя випускного класу – все це живий яскравий звіт зростання рівненських талантів.

Сидячи в залі, ще раз переконалася, що ми неймовірно талановитий народ, духовно багатий, що є у нас великий потенціал в плеканні культури молоддю, що є у нас потреба жити в ритмі сучасного мистецтва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews