Дорожні розмітки на автошляхах Рівного нанесуть через кілька тижнів

13.06.2017 18:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Запевнив міський голова Рівного Володимир Хомко, пояснюючи журналістам про причину, чому дорожні розмітки, які на автошляхах міста геть стерлися, досі не поновлені.

null
Фото автора

– Затримка нанесення розмітки сталася через те, що Уряд не затвердив новий розмір заробітної плати, – пояснив  міський голова. – Через це по всій країні відбулися затримки. Тендер на нанесення розміток виграла фірма з Чернігова. Ми з бюджету виділяли на це мільйон, але на тендері вони запропонували на 300 тисяч гривень менше. Тож ми, виходить, 300 тисяч зекономили. 

Нагадаємо, що вчора під стінами міської ради відомий громадський активіст Рівного Юрій Дюг зі своєю малою дочкою влаштував флешмоб. Дитина крейдою намалювала дорожню розмітку, яка геть стерлася. Це був натяк міській владі на те, що стертих дорожніх  розміток на пішохідних переходах більш ніж достатньо й їх пора намалювати заново, бо це може коштувати чийогось життя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews