Українці вибирають бюджетний відпочинок за кордоном

21.06.2017 15:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Щорічно тисячі українських туристів відправляються на відпочинок за кордоном. У 2017 році число мандрівників, які обрали закордонні курорти, а не вітчизняні, зросла практично в 3 рази. Чому жителі країни вважають за краще закордонний туризм і куди поїдуть цього літа?

Головні причини, через які для українців краще відпочивати в інших країнах - це співвідношення ціни і якості, кажуть експерти платформи акцій і розпродажів skidochnik.com.ua. Більшість жителів країни вважає ціни на внутрішніх курортах завищеними і не відповідають рівню загального сервісу.

Тому, цього літа, українці традиційно відправляться в такі морські країни, як Єгипет і Туреччина. За 500-600 $ тут можна удвох відпочити в комфортабельному готелі з включеним харчуванням за системою «all inclusive», трансфером від аеропорту і перельотом (зі всіма горячими путівками можна ознайомитись за посиланням: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/turizm) .

Крім цього, зараз зростає попит на тури до Європи. Відкриття кордонів, завдяки безвізовому режиму, дозволяє українцям без перешкод організовувати поїздки в країни ЄС як самостійно, так і за допомогою турагентств.

Так, з початку червня росте популярність бюджетних автобусних турів, за допомогою яких можна швидко і дешево (від 80 € з людини) відвідати кілька європейських країн. Найбільше майбутні мандрівники цікавляться турами в Чехію, Австрію, Польщу та Угорщину.

Туристи, які вважають за краще самостійно планувати свій відпочинок, шукати дешеві авіаперельоти і бронювати бюджетні номери в готелях, цього літа відправляться до узбережжя Середземного моря до Греції, Італії та Іспанії.

Варто лише зазначити, що без віз подорожувати по Європі, можна з наявністю нового біометричного паспорта, вартість якого сьогодні доходить до 1500 грн. Крім цього, при собі потрібно мати документи, що підтверджують бронювання житла в Європі або мінімальну суму грошей (від 40 € за добу), яка б дозволила проживати в країні, яка вас приймає.

Щоб максимально комфортно і дешево відпочити закордоном, експерти радять подбати про потрібні документах заздалегідь, шукати гарячі путівки на море в інтернеті, а також моніторити знижки на перельоти від low-cost компаній і бронювати курортне житло онлайн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews