У Рівному перевіряли умови тримання засуджених

23.06.2017 13:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 22 червня, працівники Рівненської юстиції завітали на «День відкритих дверей» до Рівненського слідчого ізолятора, аби оцінити рівень дотримання конституційних прав засуджених і взятих під варту осіб в умовах позбавлення волі.

null

Під час візиту співробітники юстиції ознайомилися із роботою чергової частини, оглянули умови, в яких тримають неповнолітніх ув'язнених та жінок, відвідали бібліотеку, медичну частину, клас зальноосвітнього навчання, кімнати психоемоційного розвантаження, камеру матері й дитини, банно-пральний комплекс, харчоблок, церкву, гуртожиток для засуджених господарської обслуги, приміщення для надання тривалих побачень, а також – для проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

null

Також фахівці Рівненської юстиції ознайомилися із роботою магазину готової продукції підприємств установ виконання покарань Рівненської області «Лавка майстра».

null

– В цілому умови, в яких тримають засуджених і взятих під варту осіб відповідають усім національним та міжнародним стандартам у галузі поводження з засудженими та взятими під варту, – зазначила начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Ірина Матаєва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews