ДТП у Рівному: постраждало авто здолбунівчанина та двоє пасажирів

26.06.2017 12:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дорожньо-транспортна пригода за участі легкового та вантажного автомобілів сталася у Рівному. Про це повідомляє Здолбунів-city, посилаючись на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що 43-річна жителька Луцька, виконуючи автомобілем «Ауді A3» маневр повороту ліворуч, не надала переваги в русі автомобілю «Фольксваген Транспортер», яким їхав прямо 29-річний житель Здолбунівського району.

Забої та садна під час зіткнення отримали 15-річний та 8-річний хлопчики, пасажири «Ауді A3». Потерпілих доставили у Рівненську обласну дитячу лікарню, де після надання допомоги їх відпустили.

Вирішується питання про внесення відомостей за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews