Наливайченко: «Застерігаю владу від тиску і репресій проти добровольців»

26.06.2017 21:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

«Дискредитація і переслідування українських добровольців з боку влади є неприпустимими. Застерігаю владу щодо наслідків такої політики тиску!», – заявив лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко, перебуваючи у Дніпрі.

Валентин Наливайченко висловив обурення почастілими, особливо останнім часом, фактами ганебного ставлення влади до своїх героїв. "Влада до цього часу не вирішила ані питань соціального та правового захисту воїнів, як і намагається чинити на них тиск з метою дискредитації", – наголосив він.

Валентин Наливайченко також нагадав, що з перших днів свого призначення парламентом у лютому 2014 року на посаду голови СБУ, започаткував практику запрошення до роботи в спецслужбі активістів-майданівців, патріотів, які без вагань стали на захист держави – "в той час ми ніколи не вдавалися до практики переслідувань добровольців. Навпаки –залучили їх до спільної праці і боротьби. Добробати це пам'ятають".

"Сьогодні громадсько-політичний рух "Справедливість" надає правову допомогу добровольцям по всій Україні", – додав він.



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews