Студент продає свої міні-листівки з віршами, щоб врятувати чужу дитину

02.07.2017 11:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

«Подивіться на це дитя. Софійка ще дуже маленька, але вже хвора на рак. Я її не знаю і ніколи не бачив, випадково натрапив у ФБ на благальний пост про допомогу. Але, розумієте, мені болить... Я не мільйонер, я ще студент, а допомогти хочеться хоч якось», – написав на свій сторінці Фейсбук Олег Яриніч.

Хлопець пропонує придбати його авторську листівку, яку він малює від руки, тоді сканує й друкує.

– На звороті деяких листівок є також мої авторські вірші; розмір – 10*14,8 см) Можете придбати одну, дві, п'ять, десять, скільки можете і дати шанс дитині на життя. Ціна однієї – 10 грн. (+ вартість пересилки 10 грн.). Я у ці листівки вклав всю свою душу і кошти, але для себе не прошу ні копійки.
Пишіть мені у приватні повідомлення, які листівки обрали /ваші прізвище та ім'я / поштову адресу (вулиця, будинок, квартира, місто, індекс).
Звертаюсь в першу чергу до рівнян, адже є листівки, пов'язані з м. Рівне. Деяких листівок більше, деяких менше у наявності, деталі уточняйте в мене. 
Всім дякую! Всі отримані кошти перерахую на рахунок батьків Софійки.

Батьки Софійки Кваснюк мешкають у селі Кунин.  Номер картки Приватбанку мами 4149497803451162 – Хомета Іванна Василівна т. 0972057568.

null

 

null

 

null
 

´

null
null
null
Фото ФБ

Листівки Олега Яриніча, придбавши які. можна допомогти врятувати дитину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews