Працівники Рівненської юстиції консультували затриманих

02.07.2017 17:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Фахівці Рівненської юстиції – заступник начальника відділу з питань нотаріату Вікторія Сударікова та головний спеціаліст сектору з питань забезпечення діяльності Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Ірина Довженко – відвідали Рівненський слідчий ізолятор.

Роз’яснили ув’язненим і засудженим їх права й обов’язки під час «тримання під вартою». В числі ув’язнених є і жінки, серед яких і вагітні, а також неповнолітній.
Особам, взятим під варту, розповіли про положення Конвенції про захист прав людини і основоположні свободи в Конституції України. Також під час бесіди обговорили питання щодо посвідчення нотаріальних дій у слідчому ізоляторі та місцях позбавлення волі.

null

До заходу також приєднався приватний нотаріус Володимир Попов. Він відповів на питання, що виникли в осіб, взятих під варту в умовах позбавлення волі, зокрема щодо поділу майна подружжя; оформлення спадкових прав, а також можливості відчуження частки нерухомого майна, право користування яким належить малолітнім, неповнолітнім дітям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews