Уряд затвердив «Нову українську школу». На Рівненщині теж діятимуть пілотні проекти

04.07.2017 21:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Уряд країни дав зелене світло старту безпрецедентного реформування середньої освіти, затвердивши «Нову українську школу». Концепція передбачає 12-ти річну навчальну програму. Набір учнів до початкової школи розпочнеться вже у 2018 році.


У прийдешньому навчальному році МОН впровадило пілотний проект стандарту початкової загальної освіти. Всього по Україні відібрано 100 шкіл по 4 школи у кожній області та Києві.

На Рівненщині до пілоту долучились Великоомелянський навчально-виховний комплекс «школа-гімназія» Рівненської районної ради, Дубенська загальноосвітня школа І-III ступенів № 1, Рівненська загальноосвітня школа І-III ступенів № 18, опорний загальноосвітній навчальний заклад «Рокитнівська загальноосвітня школа І - III ступенів № 3». А також для апробації навчальних матеріалів з німецької мови відібрано Гощанську районну гімназію та французької ─ Костопільський НВК «ЗОШ І ступеня гімназія ім. Т.Г. Шевченка».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews