Щоб заспокоїти домашнього дебошира, двічі викликали патрульних (Фото)

06.07.2017 14:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вночі, 6 липня, у Рівному на вулиці Відінській патрульні затримали 41-річного рівнянина, який влаштував вдома дебош та  нецензурно лаявся до своєї дружини.

Спершу поліцейських викликала дружина дебошира. Патрульні прибули на виклик та провели бесіду з чоловіком. Той пообіцяв більше не сваритися з жінкою та попросив у неї вибачення.

Однак за декілька хвилин після того, як патрульні покинули квартиру, їм зателефонувала сестра цієї самої жінки. Поліцейські знову прибули на виклик. Цього разу їм не відчиняли двері квартири, хоча жінка благала про допомогу. Втім поліцейські самі проникнули до житла та затримали дебошира.

Чоловіка освідували  на стан алкогольного сп’яніння та відправили у відділ поліції.  Перед тим дебошир і сам здійснив на патрульних виклик за те, що вони, за його словами, проникнули у його житло неправомірно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews