У Рівному зносять кіоски та гаражі

07.07.2017 05:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На виконкомі у вівторок міська рада Рівного прийняла рішення щодо демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд на території нашого міста.

Комісія з питань звільнення території міста від таких споруд запропонувала для знесення список з понад 80 об’єктів, що незаконно займають міську землю і псують естетичне обличчя Рівного. Тож 17 самовільно встановлених кіосків та 64 металеві гаражі знесуть у найкоротші терміни.

Про які конкретно об’єкти йдеться? Зокрема, це 17 кіосків довкола колишнього супермаркету «Літа» на розі вулиць Грушевського та Уласа Самчука. Ще в планах очистити від гаражів-черепашок прибудинкові території багатоповерхівок на вулиці Макарова. Загалом найближчим часом мають знести 64 гаражі-самобуди, що на на вул. Макарова на території будинків за номерами 2, 4, 6, 8 і 10.

Організацією демонтажу безпосередньо займається управління житлово-комунального господарства. Усі власники нелегальних гаражів про демонтаж попереджені. 

– У деяких гаражах, які ми зносимо, стоять авто. Але власники, зрозумівши серйозність наших намірів, їх забирають. До речі, далі у нас на черзі – знесення ще ста незаконних гаражів та кіосків по місту. А загалом таких є близько тисячі, – каже депутат Олександр Курсик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews