Кращі фахівці Інституту серця МОЗ України працювали сьогодні в Рівному

07.07.2017 23:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 Це стало можливим в рамках роботи постійно діючої філії «Інституту серця» на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука.

null
Фото ФБ

Для прийому пацієнтів у Рівному керівник «Інституту серця» Борис Тодуров направив цілу команду спеціалістів: завідувача відділення лікування ішемічної хвороби серця Віктора Шевченка; лікаря з функціональної функціональної діагностики та ехокардіографії Оксану Крот; дитячого кардіохірурга, доцента кафедри кардіохірургії та інтервенційної кардіології ФПО Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Вадима Сакалова; лікаря УЗД, лікаря-педіатра Дмитра Гарбуза. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик.

null
Фото ФБ


– Такі робочі візити столичних фахівців-кардіологів у нас відбуваються постійно. Це дозволяє зробити якісну діагностику доступнішою для пацієнтів з Рівненщини, адже не потрібно їхати до столиці. Кращі лікарі самі приїжджають у Рівне. Саме тому про наступні візити лікарів «Інституту серця» повідомлятимемо заздалегідь, щоб кожен хворий міг записатися та потрапити до них на прийом абсолютно безкоштовно, – повідомив Роман Шустик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews