У Рівному привітали переможців юнацького Континентального Кубку з пляжного волейболу

13.07.2017 10:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

12 липня у Рівному привітали спортсменів переможців етапу юнацького Континентального Кубку з пляжного волейболу, який нещодавно відбувся в Харкові.

У залі засідань Рівненського міськвиконкому представив щасливих переможців головний спеціаліст міського Управління молоді й спорту Юрій Зайцев.

Від імені міського голови та міста спортсменів вітали секретар Рівне-ради Сергій Паладійчук, який нині виконує обов’язки міського голови та заступниця міського голови Галина Кульчинська.

null
Щасливі переможці

Хто ці щасливці, які у складі збірної України повернулися з Харкова з перемогою? Це Катерина Дашевська й Вікторія Лисиця (тренер Петро Подгурський), а також Владислав Павлюк (тренер Павло Cавитюк), який на турнірі грав у парі зі спортсменом із Кропивницького.

Рівненські спортсменки, вихованки ОСДЮСШОР, Дашевська Катерина в парі з Лисицею Вікторією здобули перемогу у фіналі першого раунду кваліфікації на Юнацькі Олімпійські Ігри проти пари із Чехії. Наші дівчата упевнено перемогли опоненток з Чехії - 2:0 (21:15, 21:19).

Переможний почин української дівочої пари продовжили хлопці – Владислав Павлюк (м.Рівне) та Ігор Свірідов (м.Кропивницький). Представники Рівного та Кропивницького зовсім нещодавно стали у пару і вже тріумфували на міжнародній арені. У матчі за перше місце перемогли пару з Чехії 2:0 (21:16, 21:19).

Завдяки перемогам у цих змаганнях наші пари спортсменів потрапили у фінал кваліфікації Юнацького Континентального Кубка, який відбудеться наступного року. На ньому уже і будуть розіграні путівки на Юнацькі Олімпійські Ігри в Буенос-Айрес-2018.

– Це дуже важлива перемога й ми пишаємося вами, – зазначила заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська.

null
Вручення нагород

Спортсменам вручили квіти та цінні подарунки – планшети lenovo та пообіцяли всебічну підтримку. У відповідь спортсмени висловили прохання поліпшити їхню тренувальну базу.

Оскільки спортсменів прийшли вітати інші спортсмени – їхні друзі, то міській владі зразу ж закинули докір про те, що тренувальної бази для спортсменів такого рівня у Рівному катастрофічно не вистачає.

На що Галина Кульчинська відповіла, що міська влада тихою сапою, не афішуючи цього, якраз на даний момент чимало робить для розвитку фізкультури й спорту в нашому місті. У місті 32 спортивних майданчики і вже починають будуватися 17 нових. А головне те, що депутати міської ради прийняли рішення офіційно закріпити за спортивними майданчиками землю на прибудинкових територіях. А це означає, що на цій землі ніхто вже не посміє поставити де кому заманеться гараж-черепашку чи приватний генделик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews