Вчора увечері в Сарнах та Зарічному від вибухів гранат загинуло четверо людей

19.07.2017 12:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Дві трагедії на Поліссі сталися в один вчорашній вечір - 18 липня, з перервою у кілька годин. Спочатку пролунав вибух у Зарічному в будинку на вулиці Оселецькій 4. Другий вибух пролунав у Сарнах. Загинуло четверо людей.

null
Після вибуху в Сарнах

Від вибуху в Зарічному загинули троє чоловіків, наймолодшому з яких було 25 років, повідомляє Північ-інфо.

Рятувальники повідомляють, що в результаті вибуху руйнувань не було, загинули лише люди. Причини загибелі трьох чоловіків у поліції вже з’ясували. На чарку до власника будинку прийшли гості, один із яких приніс гранату.

«Близько 23 години у будинку пролунав вибух, у результаті якого усі троє чоловіків загинули на місці трагедії. У помешканні вибухнула граната РГД-5. Її уламки правоохоронці вилучили», – розповідають у прес-службі обласної поліції.

Більше пощастило 18-річній доньці власника будинку, яка у момент застілля пішла з дому.

За кілька годин, близько опівночі пролунав ще один вибух на у квартирі у Сарнах. На місці загинув 20-річний хлопець. Юнак перебував під цілодобовим домашнім арештом. У поліції кажуть, що у його руках вибухнула граната «РГД-5». Батьки хлопця, які на той час перебували у іншій кімнаті, не постраждали. Причини трагедії з’ясовують. Не відкидають і версію самогубства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews