Демидівські та Сарненські рятувальники дбають про збереження врожаю

21.07.2017 08:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Влітку одним із першочергових завдань для рятувальників є забезпечення надійного протипожежного захисту об’єктів, пов’язаних зі збиранням, зберіганням та переробкою зернового врожаю. Повідомляють в ГУ ДСНС України в Рівненській області.


20 липня з метою надання методичної та практичної допомоги керівникам та відповідальним особам сільськогосподарських підприємств, щодо забезпечення заходів пожежної безпеки під час збирання зернових, працівниками Демидівського районного сектору та працівниками апарату Головного управління ДСНС України у Рівненській області проведено виїзд безпосередньо на місця проведення польових робіт.


Зокрема відвідали ТзОВ «Волинська агропереробна компанія» села Глибока Долина та ТзОВ «Дорий урожай» села Княгинене. На цих підприємствах було організовано чергування пристосованої до цілей пожежогасіння техніки, а саме: трактори з 10 кубовими причіпними бочками на яких установлені мотопомпи, трактори із плугом та дисковим плугом. Вся техніка забезпечена первинними засобами пожежогасіння та шанцевим інструментом.


В Сарненському районі рятувальники відвідали підприємство СГПП "Мир", що у селі Костянтинівка. Співробітники ДСНС області звертаються до керівників і робітників сільгосппідприємств, а також до громадян із застереженням.


Нагадаємо: за умов сухої спекотної погоди значно зростає ризик виникнення пожеж, що вимагає від кожного підвищеної уваги при поводженні з вогнем та неухильному виконанні правил пожежної безпеки.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС України в Рівненській області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews