Рівненські поліцейські продовжують виявляти незаконні посіви маку

21.07.2017 20:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

За тиждень поліцейські зафіксували 11 фактів посіву загальною кількістю 3264 нарковмісних рослини. Зокрема, на земельній ділянці жительки села Бондарі правоохоронці нарахували 1480 рослин маку. Повідомили у поліції Рівненської області.

Учора, 20 липня, близько 15 години до 83-річної господині навідались працівники відділу превентивної діяльності Дубенського відділу поліції, де на присадибній ділянці виявили посів маку у кількості 1480 рослин.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) частину рослин направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Крім того, з початку тижня працівники поліції зафіксували ще 10 посівів нарковмісних рослин у семи районах області загальною кількістю 1784 рослини.

За всіма фактам тривають досудові розслідування за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України.

З початку оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» по 42 кримінальним провадженням особам повідомлено про підозру

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews