В Рівненській області за добу вогнем знищено дві автівки

22.07.2017 12:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

22 липня о пів на третю ночі до поліції звернувся 41-річний рівненчанин. Чоловік повідомив, що на вулиці Павлюченка горить автомобіль. Через дві години надійшло ще одне повідомлення про підпал іномарки у Здолбунові.

Слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції на місці події з’ясувала, що автомобіль "Shkoda Praktik" був припаркований на вулиці Павлюченка обласного центру поблизу електрощитової. Транспортний засіб належить 30-річному рівнянину, а користується ним 31-річний житель обласного центру.

Вогнем знищено моторний відсік та салон легковика.

За попередньою інформацією причиною загоряння іномарки є підпал.

Крім того, до поліції повідомив 39-річний здолбунівчанин, що невідомі підпалили його автомобіль «Audi 80», який знаходився на подвір’ї господарства.

З метою перевірки всіх обставин, за обома фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). За результатам призначених експертиз, буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews