У центрі Рівного двічі переїхали пішохода

26.07.2017 10:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

25 липня у Рівному на вулиці Соборна у ДТП постраждав пішохід. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Соборна у Рівному надійшло до поліції вчора близько 22 години. Інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

За попередньою інформацією, 23-річний рівнянин перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці та потрапив під колеса автомобіля «ВАЗ 2115» під керуванням 20-річного мешканця обласного центру. У результаті зіткнення пішохода відкинуло на зустрічну смугу руху, де на нього здійснив наїзд тролейбус.

23-річного рівнянина госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської центральної міської лікарні з діагнозом політравма та травматичний шок. За його життя борються медики.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews