Рівненська юстиція через інтернет знаходить і стажерів, і працівників

27.07.2017 15:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Ще одна важлива послуга «Онлайн будинку юстиції» – це «Соціальний ліфт». Це електронна база заявок бажаючих пройти стажування в органах юстиції чи потрапити сюди на роботу.

Тому тут можна залишити свою заявку на стажування або резюме, яке буде автоматично вноситися в пропозиції із заповнення вільних вакансій в системі юстиції. У червні-липні в Рівненській юстиції через «Соціальний ліфт» на стажування потрапили восьмеро студентів з різних українських ВНЗ. Про це повідомила прес-служба Головного територіального управління юстиції в Рівненській області.

– Радію, що до нас приходить така розумна та активна молодь, яка хоче навчатися, здобувати нові уміння, навики і досвід роботи. Звичайно, за кілька тижнів вони навряд чи вивчать усі напрямки роботи, але хоча б частково познайомляться з роботою органів юстиції. Переконана, що саме за цими молодими людьми майбутнє і юстиції, і країни в цілому. Тому чекатимемо їх вже на роботу, – зауважила начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews