Дев’ять амбулаторій на рівненському Поліссі реконструюють

Проводитиме реконструкцію Вінницька будівельна компанія

28.07.2017 10:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Йдеться про реалізацію проекту Світового банку «Покращення охорони здоров'я на службі у людей». Нещодавно відбувся тендер першого етапу реконструкцій амбулаторій. І перемогу в тендері  отримала компанія «Вінницька будівельна компанія», яка проводитиме реконструкцію 9 амбулаторій Зарічненського і Володимирецького районів. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

За словами керівника групи впровадження проекту Сергія Рибачка, у цілому передбачається протягом трьох років провести реконструкцію більше 100 амбулаторій області. Усі вони поділені на три етапи.

Цьогоріч були оголошені тендери на перший етап – 29 амбулаторій північних районів області. Однак, як повідомив Сергій Рибачок, ці тендери не викликали особливого інтересу серед будівельних компаній, а тому із 29 амбулаторій тендер відбувся лише по 9-ти.

«Ми очікували, що будівельні компанії будуть більш активно брати участь в торгах на проведення реконструкцій. Однак вийшло дещо по іншому. Припускаю, що причиною цього могло стати те, що торги проводилися за правилами Світового банку, які не передбачають в подальшому збільшення вартості робіт. Тобто компанії відразу мали вказувати ту ціну, за яку вони проведуть остаточну реконструкцію», – розповідає Сергій Рибачок.

Також, за його словами, деякі учасники торгів подали не повний перелік документів, які вимагалися для участі в тендері. Тож для таких компаній комісія з відбору була вимушена відмовити.

В результаті, переможцем в двох з п’яти лотів першого етапу реконструкцій була визнане вінницьке товариство з обмеженою відповідальністю «Вінницька будівельна компанія». Вони висловили готовність провести реконструкцію 9 амбулаторій в Зарічненському та Володимирецькому районах за майже 35 мільйонів гривень. Щодо решти амбулаторій першого етапу, то, як зазначив Сергій Рибачок, тендер на їх реконструкцію буде оголошено повторно.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews