У Дубні привселюдний грабіж посеред білого дня

Зловмисника затримано

28.07.2017 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Близько 10 години ранку у дворі багатоповерхівки 62-річний мешканець Дубенського району, який щойно зняв кошти у банкоматі, зустрів свого знайомого та чоловіки вирішили перехилити по чарчині.

Під час розмови 42-річний знайомий повалив пенсіонера на землю та, тримаючи його за горло, витягнув із кишені тисячу гривень. Заволодівши грішми, зловмисник із місця злочину втік. Про скоєне потерпілий одразу повідомив на «102».

Вже за півгодини співробітники Дубенського відділу поліції розшукали грабіжника. Правоохоронці встановили, що він неодноразово судимий за корисливі злочини та провів за ґратами близько шести років.

В рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні грабежу та вже звернулися до суду із клопотанням про арешт затриманого на час розслідування.

Скоєний злочин може коштувати 42-річному дубенчанину ще шість років волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews