Цигарки з акцизною маркою ДНР продавав підприємець із Сарн в Олевську

29.07.2017 07:39   Джерело: http://piwnich.info
Опубліковано : Людмила Марчук

Кому війна, а кому заробіток. Мешканця Рівненщини затримали на Житомирщині. Підприємець із Сарн продавав в Олевську цигарки з акцизною маркою самопроголошеної ДНР, пише Північ-інфо посилаючись на Олевську міську раду.

null
Фото з мережі Інтернет

Затримали сарненчанина на Олевському кооперативному ринку. Про те, що чоловік продає товар із акцизом ДНР поліцію Житомирщини повідомили голова Спілки воїнів-учасників АТО Андрій Іванов. Цигарки відомої марки Winston підприємець продавав за 20 гривень.

На пачках були написи німецькою мовою, тому ймовірно, що потрапили вони на непідконтрольні території у вигляді гуманітарної допомоги, а звідти нелегально були ввезені в Україну. Як вдалося з’ясувати, інших товарів подібного «зразка» виявлено не було. Звідки з’явилася контрабанда буде з’ясовувати вже поліція. Правоохоронці затримали горе-підприємця та відвезли у відділок. Голова Спілки АТО зазначив, що буде тримати розслідування цієї справи на контролі, бо це для нього, які і для всіх членів Спілки, принципово.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://piwnich.info