У Вараші впіймали серійного злодія (Фото)

31.07.2017 16:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Працівники Варашського відділу поліції встановили та затримали місцевого жителя, який підозрюється у вчинення серії крадіжок із гаражів. Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Упродовж тривалого часу у Вараші від крадіжок потерпали власники гаражів місцевих кооперативів. Зловмисники, шляхом підбору ключів до вхідних дверей, проникали у приміщення та викрадали електроінструменти, запчастини до транспортних засобів, приладдя для риболовлі, тощо.

Так, 21 березня місцевий мешканець повідомив до поліції, що у нього викрали надувний човен марки «Bark», мотор до човна марки «Yamaha»,  гідрокостюм, спінінги та інше приладдя для риболовлі на загальну суму 75000 гривень.

За фактами вчинення цих злочинів правоохоронцями було розпочато не одне кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у приміщення). Під час досудового розслідування, за результатами проведення комплексу слідчих та розшукових дій, працівники Варашського відділу поліції з`ясували, що до злочинів причетний місцевий 38-річний непрацюючий місцевий житель.

За результатами чотирнадцяти обшуків, проведених за ухвалами суду, поліцейські на території міста та Володимирецького району, за місцем проживання підозрюваного та у його знайомих вилучили велику кількість речей, здобутих злочинним шляхом. Для проведення впізнання викраденого майна, потерпілі від вказаних злочинів, можуть звертатися до Варашського відділу поліції.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у восьми крадіжках, вчинених протягом 2017 року, та обрано запобіжний захід  - тримання під вартою. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність і до інших злочинів. Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.
 
null
Фото: відділ комунікації поліції Рівненської області

null
Фото: відділ комунікації поліції Рівненської області

null
Фото: відділ комунікації поліції Рівненської області

null
Фото: відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews