У легкоатлетичному пробізі «Сильні духом – 2017» взяли участь 70 спортсменів

31.07.2017 22:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

«Сильні духом – 2017» – це XXХІ легкоатлетичний пробіг. У спортивному заході, що відбувся в Рівному, взяли участь майже 70 атлетів з Рівненщини, Волині та Львівщини. Вони змагалися на дистанціях 2 з половиною, 5 та 10 кілометрів, а також – півмарафоні – 21 кілометр. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Загальна розминка

Найкращі результати на найменшій відстані показав волинянин Богдан Кушнірук. Дистанція в 5 кілометрів найшвидше підкорилася рівнянину Петру Михальчуку.

Відстань в 10 кілометрів найшвидше зумів подолати Петро Климчик із селища Мізоч Здолбунівського району.

null
null
Переможці

На півмарафонській дистанції найкращі результати показали професійні рівненські спортсмени. Серед жінок тріумфувала майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця та призерка багатьох міжнародних марафонів та забігів, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ольга Котовська, а серед чоловіків перемогу здобув Сергій Українець.

null
Естафета - найменшим!

Наступний, XXХІІ легкоатлетичний пробіг, відбудеться вже влітку наступного року.

Організатори заходу – управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, ГО «Рівненський клуб бігу» та Відділення НОК України в Рівненській області.

 Фото: http://www.rv.gov.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews