Анастасія Дмитрук презентувала у Рівному поетичну збірку «Це твоя і моя війна»

01.08.2017 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Достатньо було одного вірша "Никогда мы не будем братьями" і про юну авторку дізнався весь світ. В неділю 30 липня Анастасія Дмитрук презентувала «Світлиці» Рівненської обласної наукової універсальної бібліотеки свою збірку віршів «Це твоя і моя війна». На презентації книги Додому ішла з книжкою. Вірші, що надруковані у збірці на тему майдану та війни дуже патріотичні, надзвичайно глибокі й сильні, як для такої юної поетки.

Родом Анастасія із  Ніжина, що на  Чернігівщині. З десяти літ мешкає в Києві, де навчалася в гімназії, а потім — у Фізико-технічному інституті «Київська політехніка».

В квітні 2016 Анастасія Дмитрук отримала звання «Киянка року 2015» за внесок у культурний розвиток столиці. 22 вересня 2016 року «за особливі досягнення молоді у розбудові України, за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності й територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам» отримала Премію Кабінету Міністрів України.

На світлині вгорі: авторка книги з фольклористкою Раїсаю Цапун та бібліотекарем Галиною Споденюк. Фото зі сторінки у ФБ Раїси Цапун. Рівне, 30 липня 2017 р.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews