Голова Рівненської ОДА відвідав нову ембріологічну лабораторію

01.08.2017 16:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко відвідав відкриття ембріологічної лабораторії обласного центру репродуктивної медицини. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці:

"Відтепер ще більше лелек злітатимуться до Рівного, а шанс омріяного батьківства для багатьох сімей збільшується, адже лікування безпліддя у нас на Рівненщині стає доступнішим.

Сьогодні відкрили ембріологічну лабораторію обласного центру репродуктивної медицини, основним ініціатором створення якої став головний лікар Рівненського обласного діагностичного центру Роман Шустик. А обласна влада підтримала цю ідею. З обласного бюджету для цього було виділено 5 мільйонів гривень, за які закуплене спеціалізоване обладнання для лабораторії".

Очільник області повідомив, що за попередніми розрахунками лікування в цьому центрі буде значно дешевшим від приватних клінік і становитиме 15-17 тис. гривень, в той час як в останніх така послуга коштує в межах 50-70 тисяч гривень. А кожна 10 - та процедура в центрі взагалі буде безкоштовною для малозабезпечених громадян.

null
Фото з мережі Фейсбук

 

null
Фото з мережі Фейсбук

 

null
Фото з мережі Фейсбук

 

null
Фото з мережі Фейсбук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews