Термін подачі заявок на конкурс з енергоефективності продовжили

02.08.2017 18:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Термін подачі документів на обласний конкурс проектів з енергоефективності продовжили – до 15 серпня. Зважаючи, вочевидь, на літній період і те, що люди перебувають у відпустках.

Як повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, на конкурс можна подавати проекти, що спрямовані на підвищення енергозбереження в установах, які утримуються із місцевих бюджетів.

А це – оснащення будівель сучасними тепловими лічильниками, заміщення імпортованого природного газу, використання енергозберігаючих технологій, альтернативних джерел енергії та місцевих видів палива.

Заяви на участь у конкурсі та документи приймає департамент ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА(м. Рівне, вул. І.Вишенського (Білякова), 4А, каб. 402-403).

На конкурс подаються проекти із позитивними висновками державної експертизи проектно-кошторисної документації, за умови підтвердження співфінансування цих проектів з місцевих бюджетів. Також обов’язково потрібно розрахувати строк їх окупності.

Нагадаємо, цьогоріч на обласну програму енергоефективності в обласному бюджеті передбачено 7,67 мільйонів гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews